May I ask you
a question?
Vergelijk jouw onderstaande mening met die van anderen.
Onderwijs en opvoeding:
Betawetenschappen:
Communicatie en journalistiek:
Bouw en omgeving:
Maatschappij en recht:
Gezondheidszorg:
Economie en management:
Kunst en cultuur:
Techniek en design:
ICT:
Geen:

Tot waar rijkt de vrijheid van de ontwerper? Geeft de samenleving de innovator de macht de wereld naar zijns/haars inziens aan te passen? De technologie ontwikkelt zich momenteel in razend tempo. De samenleving komt in aanraking met feiten waar zij nog geen standpunt over heeft ingenomen. Is de vernieuwende blik van de ontwerper gewenst? In mijn werk durf ik onder andere mijn vrijheid als ontwerper bloot te stellen aan de samenleving. Er ontstaat een onbewuste interactie, met als resultaat een kritische blik op het vaak vergeten ethisch handelen van de hedendaagse ontwerper.

Click here for information in English.

Wiebe Audenaerd

Het aangaan van een -onbewuste- interactie speelt in mijn werk de hoofdrol. Mijn werk bekritiseert en daagt de status-quo uit. Daarnaast durf ik de confrontatie aan te gaan met de huidige normen en waarden van de samenleving.
Door middel van een onbewuste interactie probeer ik de toeschouwer in beweging te zetten en gegronde kritiek te ontwikkelen jegens mij als ontwerper, elkaar en de samenleving.

Gedreven door onbegrip en ongenoegen vind ik het interessant verschillende vakgebieden samen te brengen om zo een gedegen resultaat te behalen.


Burmanstraat 5bis
3515 VS Utrecht

T: +31 (0) 651463874
E: info@waud.nl